Més de 25 anys al servei del client, en el món de la injecció de plàstic , fent motllos, modificacions, reparacions i sempre al seu servei, intentant donar el millor de nosaltres i de les nostres màquines .

Gràcies als nostres clients, en l'afany de donar-los el millor servei, ens hem adaptat com només una empresa petita i familiar pot fer, el ventall de les nostres actuacions ha anat creixent en el temps .

Així a banda del món del plàstic també fem motllos per injecció tant d'alumini com de zamak, matrius simples de tall, útils d'embotició, útils per deformació de xapa en fred, útils per mecanismes en el món del disseny de mobles (taules multimèdia) , disseny i construcció de robots de neteja (conductes extractors i d'aire condicionat).

Tot i ser petits, hem estat el primer taller a nivell Europeu, en aplicar el nou material TOOLOX-44 (de la empresa SSAB OXELÖSUND) en motllos per injecció de Zamak, amb resultats molt positius. Al catàleg general d'aquest material surten peces fabricades en el nostre taller i van ser exposades a MAQUITEC-07 per la empresa STAHLMOL S.A.(distribuïdor a Espanya de toolox) .

Un altre camp en el que tenim molts anys d'experiència, és en el de les connexions per Vàlvules i Actuadors Elèctrics, ja sigui en alumini, plàstic ó inox.Aisi-303, en peça única ó petites series .

Sóm un petit taller i això permet adaptar-nos a les demandes dels nostres clients.

Gràcies per confiar en nosaltres i sempre al seu servei.