La nostra història comença fa més de 25 anys, als anys 80 a la empresa de injecció de plàstics DIAFAN S.A. , situada al carrer Guifré de Badalona, tres dels treballadors del taller de manteniment de motllos, motivats per la crisi que patia l'empresa, decideixen establir-se pel seu compte. Funden el taller de motllos MAGAMA, que estava localitzat al carrer Taulats del Poble nou, després de dos anys funcionant i veient que el negoci anava a més, canvíen a un local més gran, a l'edifici Roma a Badalona, el nom del taller canvia pel de COREMOL.

A l'any 1988 es dissolt la societat, Coremol segueix funcionant sense el soci Joan Garcia, que decideix establir-se pel seu compte a LLinars del Vallès amb el nom comercial de GARME.

És, en aquest moment, que comença la nostra història com a GARME, van ser uns inicis molt durs, ja que vam començar la nostra singladura just en un moment de crisi profunda, vam patir de valent però vam aconseguir tirar endavant i crear una cartera de clients prou estable.

L'any 1998 per problemes de salud en Joan pare es veu obligat a deixar el taller en mans del fill gran, Joan , que des de llavors ha estat al capdavant del taller. Dos anys més tard s'incorpora al taller el fill petit de la família en Jaume i alhora es fa càrrec de la comptabilitat el fill mitjà Jordi.

Gràcies a la confiança dels nostres clients, que han fet possible, que GARME segueixi funcionant i evolucionant fins a l'actualitat, donant un servei seriós i professional als nostres clients.